Witaj, gość! [ Zarejestruj się | Zaloguj sięRSS Feed

 

11.75

Kelner – oferta pracy w Holandii dla osób z Amsterdamu

  • Kraj: Holandia
  • Miasto lub region: Amsterdam
  • Znajomość języka: Wymagany język angielski
  • Data rozpoczęcia pracy: do uzgodnienia
  • Długość umowy: długoterminowa
  • Zakwaterowanie: Bez zakwaterowania
  • Opublikowany: 22 maja 2023 00:58
  • Wygasa: 20 dni, 14 godzin
Kelner – oferta pracy w Holandii dla osób z Amsterdamu

Opis

Od zaraz poszukiwane kelnerki lub kelnerzy mieszkający w Amsterdamie do podjęcia pracy w Holandii. Zatrudnienie przy bezpośredniej obsłudze gości restauracji.

Kelner/Kelnerka – Holandia
Lokalizacja – Amsterdam, Haga
Oferta pracy dla osób mieszkających lokalnie w Amsterdamie lub Hadze
Dla naszego Klienta, włoskiej restauracji z siedzibą w Amsterdamie i Hadze, poszukujemy Kandydatów na stanowisko kelner/kelnerka
Kelner lub kelnerka jest odpowiedzialna za witanie gości, eskortowanie ich do stolików i prezentowanie menu. Przyjmują zamówienia i serwują gościom jedzenie i napoje. Muszą dobrze znać menu i umieć udzielać rekomendacji gościom. Muszą zwracać uwagę na potrzeby gości, sprawdzać ich zadowolenie z posiłków i szybko reagować na wszelkie problemy lub skargi. Obsługują również proces rozliczeń i płatności. Kelnerzy i kelnerki muszą utrzymywać czyste i uporządkowane środowisko pracy, w tym jadalnię, bar i serwerownię. Mogą być również odpowiedzialni za nakrywanie stołów, aranżację dekoracji i koordynację z personelem kuchni, aby zapewnić prawidłowe przygotowanie zamówień i terminową dostawę.

Oferta:
• Godziny pracy: 32-38 h/tydzień
• Holenderska umowa o pracę, bezpośrednio dla Klienta
• Restauracja jest otwarta dla gości 7 dni w tygodniu od 12:00 do 23:00
• Każdy z pracowników ma 5 pełnowymiarowych dni pracy (grafik ustalany na miejscu).
• Praca zmianowa w godzinach:
o 11:00 – 20:00
o 12:00 – 21:00
o 15:00 – do zamknięcia (kuchnia ok. 00:30- 01:00)
• Wynagrodzenie: €11.75 brutto z możliwością rozwoju (dla osób powyżej 21 roku życia)
• Standardowy dodatek wakacyjny wypłacany na bieżąco z każdą wypłatą
• Napiwki: dzielone i wypłacane tygodniowo proporcjonalnie do wypracowanych godzin, tzn. pełnoetatowy pracownik w niskim sezonie około 50-70 euro/tygodniowo, w wysokim sezonie 100-125 euro/tygodniowo
• Uniform – własny strój – casualowy: jeansy niebieskie lub ciemne, biały lub czarny t-shirt (może być dopasowany, może być oversize, ale bez żadnego logo i napisów), buty typu sneakersy

Wymagania:
• Zorientowanie na gości: bycie uprzejmym, grzecznym i dobrze wychowanym w stosunku do innych, unikanie bez wyjaśnienia zwrotów typu „nie, to niemożliwe” lub „jest zajęty”, proaktywne oferowanie dodatkowych usług, badanie, jak odpowiednio i optymalnie pomagać gościom
• Elastyczność: otwartość na zmiany proponowane przez innych, szybkie przełączanie się między różnymi zadaniami, akceptowanie faktu, że praca jest zdeterminowana przez innych lub okoliczności
• Okazywanie poświęcenia: gotowość do podjęcia wszystkiego, niezadowolenie ze średniej wydajności, zatrzymywanie się dopiero po zakończeniu pracy, branie odpowiedzialności za własną pracę
• Dbałość o szczegóły/dokładność: sprawdzanie własnej pracy, uporządkowanie i praca systematyczna, nawet przy przekazywaniu zadań, przestrzeganie ustalonych procedur, przeprowadzanie niezbędnych kontroli
• Zaangażowanie: duma z firmy i własnego wkładu w nią, pozytywne wypowiadanie się o firmie, dobre czucie się z wartościami i normami firmy
• Znajomość j. angielskiego w stopniu dobrym – poziom B
• CV w języku angielskim

Zadania:
• Zapewnienie mise en place, np. ustawienie/przygotowanie stołów, wyłożenie sztućców i obrusów itp.
• Pomoc w aranżacji sal (na przyjęcia i przyjęcia)
• Przyjmowanie i sadzanie gości
• Przyjmowanie zamówień i udzielanie informacji, a w razie potrzeby konsultowanie z przełożonym lub kuchnią konkretnych próśb gości
• Przekazywanie zamówień do kuchni lub bufetu
• W razie potrzeby przygotowywanie prostych zamówień (nalewanie napojów, przygotowywanie małych dań/przekąsek itp.)
• Przynoszenie i ustawianie bufetów (śniadaniowych)
• Serwowanie dań i napojów
• Sprawdzanie, przekazywanie i rozliczanie otrzymanych płatności
• Przygotowanie rachunku i rozliczenie go z gośćmi
• Przyjmowanie/notowanie rezerwacji stolików, konsultacja z przełożonym w przypadku specjalnych życzeń lub spodziewanych problemów z obłożeniem stolików
• Rozstawianie i sprzątanie stołów po wykonaniu usługi
• Sprzątanie miejsc publicznych i miejsc pracy

rekrutacje.zagraniczne@ewl.com.pl

ID ogłoszenia: 37264678a3040fbe

ilość wszystkich wyświetleń: 17, dzisiaj: 1

  

Linki sponsorowane

Zostaw odpowiedź

Musisz być zalogowany aby dodać komentarz.

Musisz być zalogowany, aby zapytać się o ogłoszenie.




error: Kopiowanie zabronione!